Velikost
Sporočilo
  • E-Direktiva o zasebnosti dokumentov: Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtentikacije, navigacije in drugih funkcij. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko postavimo te vrste piškotkov na vašo napravo.

    Varovanje zasebnosti - katere piškotke uporabljamo

Labirint

PDFnatisniE-pošta

Labirint - Center za pomoč, terapijo in socialno rehabilitacijo zasvojenih

Namenjen je uporabnikom nedovoljenih drog, mladoletnim eksperimentatorjem s psihoaktivnimi snovmi, ter njihovim svojcem (družinam). Ponujamo pomoč in podporo pri reševanju psihosocialnih stisk, povezanih z zasvojenostjo. Hkrati nudimo pomoč tistim, ki imajo težave zaradi škodljivih oblik vedenja: motnje hranjenja, druge zasvojenosti. V programu izvajamo podporo v obliki svetovanja in psihoterapije (individualno ali skupinsko).  V program se je možno vključiti na različne načine: glede na stopnjo motivacije oziroma zmožnosti doseganja abstinence ter glede na konkretne potrebe posameznika, pa naj gre za celostno reševanje zasvojenosti s ciljem abstinence ali zgolj za pomoč pri reševanju akutnih stisk in težav, ki jih doživljajo posamezniki. Na nas se lahko obrnejo starši, svojci oziroma druge, za zasvojeno osebo pomembne, osebe (partnerji, prijatelji, itd.).

Poleg rednih dejavnosti izvajamo preventivne delavnice na temo zasvojenosti in škodljivih vedenj za osnovnošolce, srednješolce in starše.

V programu nudimo tudi možnost anonimnega laboratorijskega testiranja novih psihoaktivnih snovi in substanc sumljivega izvora, v skladu s smernicami sistema za zgodnje obveščanje (EWS) na nove psihoaktivne substance.  Povezava na spletno stran: http://www.labirint-kranj.si/

FB: https://www.facebook.com/labirint.omame

Instagram: https://www.instagram.com/labirintkranj/

CENTER ZA POMOČ, TERAPIJO IN SOCIALNO REHABILITACIJO ZASVOJENIH
Sejmišče 4
4000 Kranj
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.