Velikost
Sporočilo
  • E-Direktiva o zasebnosti dokumentov: Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtentikacije, navigacije in drugih funkcij. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko postavimo te vrste piškotkov na vašo napravo.

    Varovanje zasebnosti - katere piškotke uporabljamo

Razdelilnica hrane

PDFnatisniE-pošta

RAZDELILNICA HRANE

Program je bil vzpostavljen v sodelovanju Mestne občine Kranj, kot naročnika projekta in Centra za socialno delo Kranj, kot izvajalca projekta v novembru 1997. Razdelilnica hrane je program, ki smo ga razvili kot rezultat specifičnih potreb uporabnikov v lokalni skupnosti in se izvaja v za to dejavnost, prirejenih prostorih na Sejmišču 4.

V Razdelilnici hrane dnevno zagotavljamo topel obrok socialno najbolj ranljivim posameznikom. To so posamezniki, ki so materialno ogroženi, socialno izključeni, imajo zmanjšano sposobnost za pridobitno delo oz. so nezmožni za delo. Potencialni uporabniki so torej brezdomci in tisti, ki na Centru za socialno delo prejemajo denarno socialno pomoč, vendar jim zaradi življenjskih stroškov ne zadošča za preživetje. Uporabniki na Centru za socialno delo v Kranju na podlagi izpolnjevanja kriterijev pridobijo napotnico, s katero vsak dan dobijo topel obrok. Dnevno razdelimo več kot 90 toplih obrokov.

Program deluje vse dni v letu med 7:00 in 15:00 uro.

Naslov: Sejmišče 4, 4000 Kranj

Telefon:
04 25 68 786 Božo Bajt, tehnični vodja Razdelilnice hrane in Viškov hrane
04 25 68 736 Sonja Šavli, strokovni vodja Razdelilnice hrane in Viškov hrane

Financer programa je Mestna občina Kranj.